Benoeming bestuurslid Rentmeesterskamer

Nieuws

vrijdag 19 juli 2024

Benoeming bestuurslid Rentmeesterskamer

De NVR feliciteert NVR-lid, taxateur en onteigeningsdeskundige Albert van Gellicum met zijn benoeming tot bestuurslid van de stichting Rentmeesterskamer.

Het bestuur van de NVR is blij dat de voordracht aan de Rentmeesterskamer door het bestuur van de Rentmeesterskamer is overgenomen en heeft Albert nu ook formeel benoemd.

Albert zet zich al jaren actief in voor onze vereniging en het vakgebied. Zo was hij sinds 2016 voorzitter van de Expertcommissie LAV bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT. Onlangs heeft hij, na twee termijnen van vier jaar, het voorzitterschap van de expertcommissie overgedragen. Voor die tijd was Albert ook al actief, onder andere als lid van het Centraal College van Deskundigen bij Stichting VastgoedCert. Binnen de NVR was hij onder andere voorzitter van de Commissie Certificering. 

De Rentmeesterskamer beëdigt nieuwe rentmeesters en fungeert als tuchtorgaan van de NVR. In het geval van een klacht of geschil toetst de Rentmeesterskamer of de Rentmeester NVR volgens de Gedragscode NVR heeft gewerkt. Lees op www.rentmeesterskamer.nl meer over de Rentmeesterkamer.

Sluiten